Kent u dit?

U heeft een arbeidsovereenkomst opgemaakt maar weet niet zeker of u de juiste proeftijd heeft gehanteerd.

Uw medewerker vertrekt en u vraagt zich af of u hem aan zijn concurrentiebeding kunt houden.

Uw medewerker disfunctioneert en eigenlijk u wilt hem ontslaan.

U wilt functioneringsgesprekken gaan voeren maar schuift dit op de lange baan omdat u niet zo goed weet hoe dit te doen.

Uw medewerker is langdurig ziek en nu moet u hem gaan re-integreren maar u heeft geen idee wat er van u wordt verwacht.

Voor al dit soort vragen kunt u terecht bij het MKB Adviespunt. Het loket waar u als MKB-er terecht kunt voor al uw personeel gerelateerde vraagstukken. Of het nu gaat om een vraag over een ziektegeval, een geschil of omdat u iemand wilt ontslaan; u kunt altijd bij ons terecht.

Naast advies ondersteunen wij u ook in de uitvoering. Hierbij kunt u onder andere denken aan het opstellen van een juridisch correcte arbeidsovereenkomst, het opzetten en/of bijhouden van een personeelsdossier en het schrijven van een onderbouwing voor een ontslagaanvraag UWV.

Wij hanteren een schappelijk tarief welke binnen het budget van de gemiddelde MKB-er past.
Loopt u regelmatig tegen vragen aan en wilt u niet geconfronteerd worden met onverwachte kosten? Dan is ons Abonnement of onze 10 Vragenkaart misschien iets voor u.
Vraag ons naar de voorwaarden of kijk onder Abonnementen.

De kracht achter het MKB Adviespunt

2010-04-28 14.26.35

Barbara Beettjer, de oprichtster van het MKB Adviespunt, heeft gedurende haar carrière alle facetten binnen het MKB en UWV goed leren kennen. Dit in combinatie met haar  opleiding Arbeidrecht geven een stevig fundament voor het adviseren en ondersteunen bij  veelal UWV gerelateerde vraagstukken. Voor haar was dan ook de stap naar het oprichten van het MKB Adviespunt een logisch gevolg van haar passie om de ondernemer bij te staan bij alle HR gerelateerde vragen en obstakels die zij op hun pad tegenkomen.

         Nieuwsgierig? Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende kennismaking.